Sunday, November 4, 2012

Wish comes true. I'm happy. :')

Assalamualaikum,


What a beautiful Sunday we have today! Not necessarily weather-wise but also the way I am feeling when I wake up earlier this morning. Bestnya kalau cuaca maintain macam ni je sepanjang tahun. Ada matahari yang terik tapi sejuk berangin. A kind that I will never experienced in Malaysia I suppose. When I go back later on, I bet I'm gonna miss Australia mainly because of this.


So anyway, hari ni I ada mood nak kongsi something dengan semua. It is about one of the presents that I received on my birthday last Friday. If you have been following my blog since early this year, you might have read about my wish to own a picnic basket so that I can organize an effortless-romantic-sunset-dinner for me and my other half. If you haven't, please feel free to read it HERE. :)


Guess what? I sendiri dah tak ingat pasal apa yang I tulis tu. haha. Maklumla, keinginan yang bukan-bukan ni biasanya datang sekali-sekala ikut angin dalam badan. Bila mood romantic datang, mula la berangan macam-macam. haha. And then, a few months passed by, and being a dreamer as I always am, I let my wish being kept in here, just like that.


Tetapi, I am so lucky because I have lovely friends around me yang sangat-sangat memahami. I know that they read my blog (Hi Kak Fish! Hi Fatin!) but I never expect them to take seriously about what I wrote in here. *nangesss*. Excited ada. Terharu ada. Malu pun ada. Aduii, sogan pulak den. Rupa-rupanya, apa yang kita tulis tu sebenarnya ada jugak orang yang bagi perhatian. Selama ni I tulis sesuka hati je. T__T


Soo, let's take a peek on what I've got from them!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


TADAAAAA!!!!!


A picnic basket. Lengkap dengan dinner set untuk 4 orang.
I love the bright colour. Dari jauh dah boleh nampak.


Having that curious little cat in me, I really can't wait to put my hands on them so I opened the box excitingly. haha. Best tau tak main susun-susun pinggan dalam bilik. Rasa macam kembali berumur 7 tahun walaupun umur sebenar adalah 27 tahun. ;)


Jom pergi picnic! Barang dah lengkap.
Tinggal makanan je belom. haha. :p


To Kak Fish & family, Fatin, Rem and Kerul, I sincerely want to thank you guys for granting my wish to become true. I love every bit of my birthday having you guys around. Thank you thank you! :)


Cake from our super mommy, Kak Fish.
She never failed to impress me with her baking and decorating skills.
Alamak, gambar last tu lupa nak cover gusi. kehkehkeh, :p


6 comments:

farah zainal said...

ohhhhh sedap nya kek tu! Love the dress too..look good on u! :)

amirah said...

ein:

cake sgt sedappp!!!sinfully delicious. hehe. thank you for the dress yea! suka! :)

sue. said...

kakak.....happy birthday...da besar da kakak kita ni..hee...seronoknya dapat apa yang akak nak tu...maaf lagi sekali...Sue belum ada hadiah untuk kakak....

semoga kakak panjang umur dan murah rezeki na...Sue doakan the best for u there kakak...

<3,
susue

amirah said...

sue:

thank you dear! haah dah 27 dah umur kak mira ni. hehe. doa dari sue tu dah lebih dari cukup. insyaAllah satu hari nnt ada pelung kita jumpa ye. take care sister! :)

Love,
Kak Mira

Anonymous said...

Mira epy belated birthday.. Semoga dlm rahmat Allah selalu... With luv k.syaza

amirah said...

Kak syaza:

Thank you thank you!! Mira doakan yang terbaik untuk akak jugak. :)