Monday, March 12, 2012

Another tearful goodbye

Assalamualaikum semua!


Finally I'm back! Pardon me for the long hiatus in my virtual life. Busy yang amat ke hulu ke hilir. I did mentioned that my family is here for a visit since last Monday rite? So I grab the chance to spend most of the time with them while they are still here. Nanti semua dah balik mesti terasa sunyi gila. hukhuk. :(


I think I have too many things to tell over here. Umm, where should I start huh? Maybe cerita yang tak best dulu then proceed dengan update yang happy-happy pulak ye. hehe. Okay, Aimy dah balik! Bukan balik bercuti, but she went back to Malaysia for goods! Tak best!


If you noticed, nama Aimy ni selalu sangat lah muncul dalam ni. Pergi berjalan ke, masak-memasak ke, celebrate birthday ke, apa-apa je activity mesti I akan buat dengan dia. Rasanya macam hari-hari jumpa kot. Kalau tak jumpa tu macam tak lengkap hidup. haha. But seriously, I felt that way. Terasa macam satu kehilangan yang besar. Sangat!


She was more like a sister to all of us. Sometimes a mother as well. Hari-hari Aimy masak yang sedap-sedap. Kalau tak makan, dia punya membebel macam nenek-nenek pulak. hahaha. Tapi dalam character yang macam kakak-kakak tu, dia punya manja kalah adik-adik yang lain ni ha. hehehe. :p


video
A video dedicated to our dearest Aimy :)


So these are the moments when we last waved her goodbye. Sangat sedih okay time tu. Rasa macam nak hantar orang balik lepas tu tak jumpa dah. But things were not that bad after that. We still keep everybody updated with our life over here and her new returning life in Malaysia. I know, she must have missed us a lot!! But little that she knew, we missed her even more here.. :'(


1-4-3 


Sisters


 Mesti Amy rindu kitorang kan? kan? kan? :p 


Our family


6 comments:

aimy said...

1433.... leleh i tau.... mish u guys so much.. cepat blk mesia.. sambung hangout kat sini.... :)

amirah said...

Aimy:

Okay!! Nanti kita sambung hangout dekat mesia pulak tau. dapat plan pegi holiday sesame pun best gak kan!

m a r i s s a said...

waaaa... seronoknye..

i've been your silent reader for quite sometime, baru ni la ade courage nak tinggalkan comment, anyway, i need more followers, jom la follow my blog! hehehe.. tq!!

www.diyanamarissa.com

Zuraida said...

Babe, your dress semua cantiksss.. Suka white eh? Share with me beli kat mana ea?

amirah said...

Marissa:

Thanks for visiting. Do come again later..=))

amirah said...

Zuraida:

Thanks babe. Yup, I love dresses and I love white as well. Almost all the dresses were bought here in Australia. Murah sangat dekat sini. Ada jugak yang beli online.

Nanti ada peluang I cerita tiap-tiap dress ni I beli dekat mana and berapa harga ye. The price are unbelievably cheap! =))