Saturday, March 17, 2012

Solitude

Happy Saturday everyone!


How is everything going so far? I was wide awake since 9am this morning, bangun sidai baju and packing barang sikit untuk pergi Melbourne petang ni, and now here I am, lazying around the house (particularly on the bed) doing nothing productive on this rainy Saturday afternoon.


My flight to Melbourne will be at 8.30pm tonight. Tapi rasanya dalam pukul 4pm macam tu I dah nak klua dah sebab nak catch train dari North Wollongong ke Wolli Creek. From there, I will catch another train to Sydney Domestic Airport. Sounds like a long journey huh? But it is not that bad I tell you..=)


I will be in Melbourne until Tuesday morning, and will be reaching Wollongong around noon. Lepas tu mulalah kehidupan tanpa keluarga di sisi semula. hukhuk. Hang in there dear Amirah. It won't be long.


I miss my family a lot. Like very seriously. Balik je dari uni malam tadi, masuk rumah rasa sunyi sangat-sangat. Tengok bilik, tengok ruang tamu, semua nampak kosong je. Lepas tu apa lagi, laju je air mata turun. haihh. Typical Amirah. Suddenly I feel like this house is too big for me to live alone. :(


I really miss Huda's unstoppable ramblings around the house.. :(


Pray for my safe trip to and from Melbourne. 
Will check on you later when I am back! 
Tata.

2 comments:

farah zainal said...

I miss lil che' too..she's so duper "kuat cakap" but ein mmg seronok habis sembang dgn dia! waaa..tak lupa jugak ur other sis, hamizah and ur parents..seronok spend time dgn depa.. Miss ur and my family a lot! :)

amirah said...

Ein:

Tu la..now bila dok rumah memang terasa sunyi je. Kalau tak mmg meriah je gaduh dengan huda hari2.huhu..

Takpe nanti balik mesia mai jalan2 penang bole lepak2 lagi naa..=))