Monday, February 14, 2011

When Amirah met ladybirds

Assalamualaikum,

How's life treating you today? Mine is pretty monotonous. Nothing much exciting I could say. Hmm, because of the weather perhaps? Dah berapa hari matahari asyik menyorok belakang awan je. Malu-malu pulak dia nak keluar. Langsung tak ceria hidup I. Haihh.


Hey Amirah, could you please stop blaming the weather for not being so nice to you? Masa panas komplen, now dah sejuk pun lagi nak banyak bunyik. Bersyukurlah deyy.. Apparaaa..

Baiklah, saya tak komplen lagi.. T__T


Hari ni I bergayut dengan mak lama gila. Satu jam suku. And it costed me about AUD165.40. Uii, banyak tu! Takpe, I baru guna separuh dari total AUD650 tu. Tinggal lagi 10hari nak habiskan call credit lagi AUD350. Esok lusa boleh call mak lama-lama lagi. Syoknyaaaa!!


Biasanya, asal tension buat kerja je I akan turun pi duduk bawah pokok mana-mana. Then tepon mak. Bukan mengadu pasal kerja pun. Dengar je mak cerita pasal apa-apa kat rumah, I will feel better. Lepas cakap dengan mak, naik atas sambung buat kerja balik macam takde pape masalah. See how a mother's words can easily ease your fretful feelings. Magic kan? =))

Once upon a time on a very sunny day. And this young lady went crazy seeing these colourful ladybirds on the grass.

3 comments:

Kettle Lady said...

comel nye Lady Bird tuh mira!

ape ladybird tuh buat kat situ? (T_T)

-den / Diyana Mahad
(I change my identity. hahaha)

amirah said...

They are soooo cute kan?kan? I wish I have one as bantal peluk.hehe..

Btw, I wonder cmana la boleh jadi lady kettle tu?hehe..

No matter what, hugsss!!=))

Kettle Lady said...

Haha. tu lah pasal kan!
Cute sgt those lady birds .

*big hugs*

;)