Wednesday, August 31, 2011

What keeps me going

Salam Aidilfitri dan Salam Merdeka!


Sekarang I dah boleh ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin untuk semua orang sebab Wollongong pun dah raya sekali. Yahuu! It wasn't that bad I tell you. Tiada adegan melalak bengkak-bengkak mata. I managed to control my emotion very well. Ain't that surprising?


Well, tahun ni tak ada drama airmata cerekarama seperti yang semua orang jangkakan. I sendiri pun tak sangka. Meleleh sikit-sikit tu comfirm lah ada. Tapi tidak lah sampai hujan.hehe. Terer lah Amirah sekarang. Mungkin ini petanda maturity growth. Eceh!


Ohh, I declare cuti untuk diri sendiri selama 3 hari. So bangun pagi tadi siap-siap macam semua orang dekat Malaysia nak sambut pagi raya walaupun I masih berpuasa. Then, tunggu depan skype sorang-sorang sampai semua orang ready untuk sesi bersalam-salaman. Syahdu tau!


Walaupun jauh di mata, tapi tak bermakna I tak terlibat untuk sesi pagi raya bersama keluarga. Taking turn hulur tangan salam thru skype. Sounds funny huh? Tapi bagi I, itu semua sangat bermakna and buat I terasa dekat dengan semua. Thanks everybody at home. I love you all very very much.


video
They are so sweet, aren't they?


Family portrait


Look at how they made me miss them even more.

2 comments:

MHazrat said...

fatin dah kawin??O.M.G!!!! mcm dh pregnant jer... terlepas sudah!!!! hehehe

amirah said...

Hazrat:

hahaha.. blame it on the baju. she's still single but technically unavailable.. ;)