Tuesday, October 18, 2011

MAS UOW AGM 2011 :: Event of the year

Assalamualaikum,


Here is some updates on what I have been up to last weekends. MAS UOW celebrated it's biggest event of the year, the Annual General Meeting (AGM) 2011. Remember I once told you here about AGM 2010? So, we had almost the same sort of episode this year.


Semua ahli MAS UOW turut terlibat secara tidak langsung terutamanya dari segi mengundi barisan jawatankuasa tertinggi yang baru dan serba-sedikit persiapan untuk majlis tu. Macam biasalah, ada aktiviti gotong royong dalam penyediaan makanan. So I dengan Kak Fish kena buat kek. Nyam!! :p


Chocolate cuppies with fresh strawberry slices and mint leaves on top
I made them!! Tapi seketul pun I tak jamah. haha. 


There were quite a number of interesting activities organized by the outgoing team during the whole period of occasion. Semua terhibur especially during performances. Macam-macam gaya ada! Banyak yang best tapi sebab size besar sangat I boleh upload sikit je. My favourite are these two. Check them out!



video
"When you say nothing at all" version Abang Lan Keating.
Ada back up singer yang setia, Aimy! Gotcha!! :p


video
Zapin usik mengusik. Lawak ahh korang!
Walaupun penyanyi nyanyi bersepah-sepah, somehow this one became my most favourite. :)


Secara mata kasar, I nampak semuanya berjalan lancar tanpa sebarang masalah yang besar. Kalau ada sikit-sikit tu adatlah kan? Mana nak dapat semua yang perfect. Kalau nak, handle sendiri lah baru tau apa rasa. Tahniah to the organizers samada secara langsung atau tidak langsung. We all had a lot of fun that day. Jasamu dikenang. :)


Penonton setia. Clockwise: Laili, Mala, Fatin, Aimy. Kak Su separuh.. :)


Lagi penonton setia. Kalau boleh nak ngadap depan stage. haha.


Huda. Tak boleh la tengok dia.
I adore her cuteness so much! :)


Me and Laili.
Babe, lagi 2 inci je. Comfirm aku turun takhta. :p


Makan time! Sedap!


Makan time lagi.
Nasib ko la Kerul sape suruh buat muka spastik. Kan aku dh tepek dalam ni.  kakakaka! :p


Young and adorable fashion show contestants.
Teringat Batman. kahkahkah. :p


No comments: