Tuesday, February 21, 2012

Why do women cry for no reason?

Dear diary,


When I cry for no reason, I would consider myself as dealing with minor depression. Bila keadaan macam ni melanda, siap la siapa-siapa yang ada kat keliling. Jangan cari pasal kalau takmau tengok banjir kilat melanda akibat air mata yang melimpah laju.


So tonight, my depression level increased up to the highest point. Hati cakap nak makan ice-cream McD. Nak pergi jalan kaki tenangkan fikiran lah konon. McD yang paling dekat pulak kat Fairy Meadow. Hellooo??? Tenang fikiran apanya kalau kena jalan lebih 3km untuk secawan ice-cream huh???

Tabah tak hati berjalan kaki?


Nearest McD is located 3.2km away from home. :O


Amazingly, I do feel a little bit relieved right after that. Thank you ice-cream, my comfort food. Thank you Aimi, Fatin, and not forgetting abang sebab jadi bodyguard. Boleh senyum sampai telinga sekarang. Can't you see how simple thing like this could cheer a girl up? =))


Happy faces.. =))


Hakikatnya muka kitorang macam ni sebenarnya. :|

2 comments:

farah zainal said...

be strong babe! :) Likewise, ice cream mmg best makan pabila stress! yum2!

amirah said...

Ein:

Thank you so much dear. Bila ice cream depan mata, lupakan segala diet anda! hihihi..:p