Wednesday, February 29, 2012

See you in another four years

Dear diary,


It is less than one hour before February 29th comes to its end. Maknanya lagi 4 tahun baru I boleh menulis pada tarikh ni lagi. Tu pun kalau umur panjang lah. Eh, agak-agak lagi 4 tahun apa jadi dalam hidup kita eh? How do you see yourself in the next 4 years?


As for me, I see myself as a mother with two kids. A girl and a boy. hahahahahaha. Amboi kau berangan!! Siap dah beranak dua tuh. huhu. Tapi apa salahnya buat perancangan kan? Doa semoga dipercepatkan jodoh dan dimudahkan rezeki ye. Amin.. :)


So in the next four years, IF this virtual diary of mine still exists, I will update you with how does my life looks like. Sekarang ni jom kita sama-sama doakan yang terbaik untuk semua orang je kay.


Ohh, malam-malam ni I dok ulang dengar lagu Falling Slowly tanpa jemu. Seriously lagu tu sedap sangat. Very soothing and calming. Layan sorang-sorang dalam bilik time hujan-hujan ni memang best! hihi.. :p 


Falling Slowly
by Glen Hansard and Mark√©ta Irglov√°

No comments: