Wednesday, March 16, 2011

My new addiction

I went to my second intensive Zumba fitness training today. How was it? Hmm, it was a total fun and sweaty class I tell you! I never knew that dancing will make you sweat like mad huh? The routines feature aerobic/fitness interval training with a combination of fast and slow rythms that tone and sculpt our body.

Basically, Zumba program includes the combination of Latin and International dance styles. Some of my favorites are salsa, merengue, mambo, cha-cha, reggae, samba, belly-dancing, hip hop and tango. Perghh, banyak betol favourite. Mana la tak tercabut pinggang.hahaha. But yes, the combination of those is completely awesome! I suka gila! Dah addicted dah ni.

Sebelum ni, I join Zumba bila ada apa-apa event dekat uni je. And I started to fall in love with it since then. Lepas tu, bila URAC offer intensif class, apa lagi, terus la I register nama. Hmm, right after my second class, I think Zumba is a "feel-happy" workout that is great for both the body and the mind..=))

Here is one example of what we had in the class. The routines are almost similar to this one. Fast beats and catchy tempos.

video

And here is my favorite routine of all. Sangat-sangatlah best!! I really really love Melinda lah!!

video

Comfirm lepas habis je, I kena minum air bergelen-gelen sebab nak ganti balik peluh yang dah keluar. Lepas tu, balik rumah, terus pengsan!!

Okay, sekarang berangan nak ade satu bilik besar dengan cermin keliling dekat rumah nanti. I'm so into dancing right now.. It's totally like my new addiction at the moment..=))

6 comments:

myakii said...

sgt2 tough badan tu...takut oooo

amirah said...

Hahaha..yg tough tu darleen.. sekali dia swing, bengkok hidung..:p

sy suka yg baju pink tu, melinda..=))

Amey said...

ni mau tercabut lutut kak amy ni hehehe...tapi best gak..last time pernah buat kat Msia tapi tak sistematik mcm ni ler..dlm kelas URAC ramai sgt tak?

suzz said...

Have to agree w u, Melinda is awesome :)

amirah said...

Kak Emy:
Mula-mula memang rasa nak terbelit-beli kaki, tapi once dah dapat follow beat, seronok!!

Dekat URAC ade dalam 16 orang kot. less than 20 la. Studio dia pun agak privacy. So, tak segan sangat nak buat gaya apa pun..hehe..

amirah said...

Kak Su:

Yes, she is super cool kann!! Nampak feminin, tapi dia punya movement almost perfect..=))