Tuesday, January 22, 2013

Happy Birthday Dear Fiancé!

Assalamualaikum,


Eh, saya datang lagi. hehe. Hari ni takmo membebel panjang-panjang. Nanti orang ingat I ni kuat membebel pulok. Tapi memang pun. Cakap banyak potpet potpet macam bertih jagung. I berhenti bercakap time tido je. Tu pun entah-entah ngigau pun bercakap. haha. 


Okaylah, sebenarnya hari ni special sikit. It's my fiancé's 28th birthday! So of course I want to commemorate something inside this favourite space of mine. He was born on this date 28 years ago and today also marks the day I was literally 'made'. ihiks. Sebab selepas 9 bulan 10 hari dari tarikh hari ni, is my turn to celebrate my 28th birthday. Very remarkable kan? :)


My favourite birthday boy latest look.
Haven't seen  him for quite a while. Tengok gambar pun jadi le. huhu.
Though I'm not physically present, I always pray the best for him.
Happy birthday sayang!


I got confused nak wish dia ikut time mana. Kalau time Australia, hambek kau 10jam awal sungguh tak feel. hahaha. Kalau ikut time Malaysia pun sama jugak sebab 7 jam awal. Kalau ikut jam Austria pulak, I dah masuk pukul 10 pagi, rasa loser gila wish lambat-lambat. huahuahua. Sudahnya wished ikut semua local times. Senang cerita. :p


Sama macam doa pada hari-hari biasa, I sentiasa mohon yang terbaik untuk dia, panjang umur so boleh jaga I sampai hujung hayat I atau dia, dan sentiasa dimurahkan rezeki tak kira la dalam bentuk apa sekalipun. Harta, kasih sayang, masa, dan yang paling penting semoga dikurniakan rezeki anak-anak yang ramai berderet-deret. Amboi berangan tak sedar diri sendiri yang nak kena beranak. haha. :p


That's all for his birthday this year. InsyaAllah tahun depan bertukar title ucapan dari seorang isteri pulok. hihi. Tengok tu dalam dok kata takmau membebel, panjang jugak jadinya Ampun ampun. I better get going now, banyak benda nak kena tulis hari ni. Tata. :)


4 comments:

farah zainal said...

Happy Birthday Am! :)

amirah said...

Ein:

Thank you on his behalf. :)

aimy said...

happy bday am.. ihix!

amirah said...

amy:

thanks to you babe. also on his behalf. hehe. belated already. :p